Op 18 september 2017 is Dominica zwaar geraakt door de cycloon Marie. Na deze ramp hebben de inwoners van Dominica ongelooflijke moed en veerkracht getoond, en hard gewerkt om hun eiland schoon te maken en te herstellen.
Sommige hotels staan ​​al klaar om u te verwelkomen en om hun liefde voor Dominica met u te delen.
We hebben u nodig om de economie nieuw leven in te blazen en om hoop te geven aan de bevolking.
Voor dit jaar: reis nuttig, reis solidair, kies Dominica! Meer informatie over de huidige situatie.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =  = = = = = = = = = = = = = = = = = =

Het eiland Dominica (niet te verwarren met de Dominicaanse Republiek), een klein authentiek eiland met een overdaad aan natuur, ligt op gelijke afstand van Martinique en Guadeloupe. De bergen, de bossen, de rivieren en de watervallen maken van Dominica een natuureiland bij uitstek.


Uw reis voorbereiden…

Het plannen van een reis naar Dominica is al een avontuur op zich… Laat u bijstaan door een professional die u in het Nederlands kan helpen met het voorbereiden van uw reis.

Neem contact met ons op.

001 (767) 277-7852 (Dominica)


 

Dit schitterende eiland van 750 km2 is een bestemming voor ecotoeristen en liefhebbers van flora en fauna, maar ook voor duikers en iedereen die zich maar een beetje avonturier wil voelen. Dominica is een van de weinige Antilliaanse eilanden die zo goed hun authentieke karakter hebben bewaard en soms lijkt het wel alsof de tijd heeft stilgestaan sinds Columbus hier aanmeerde.

Op Dominica bestaan veel wandelroutes en het is zelfs mogelijk om het rivierwater te drinken. Het is ook mogelijk om met excursies mee te gaan, zoals het walvis spotten. Voor duikers is het een van de mooiste plekken in de Cariben om te duiken.

Dominica is zowel door de Engelsen als de Fransen gekolonialiseerd geweest en huist nog steeds een populatie van 3000 Caribische Indianen.

Het klimaat op Dominica is vaak vochtig, maar dit is geen reden om dit vulkanische eiland niet te verkennen, met zijn een na grootste warmwater meer ter wereld, een unieke fauna en het Morne Trois Pitons National Park dat ingeschreven is op de Wereld Erfgoedlijst van de UNESCO.
Unieke ervaringen gegarandeerd!

Arrangementen: Accommodatie + 4x4-auto

Nomaden-reizen

Nomaden-reizen

7 dagen: 529 €
3 dagen: 193 €

Roots-Formule

Roots-formule

7 dagen: 345 €
3 dagen:  115 €

Gezins-appartement

Familie-arrangement

5 dagen: 382 €
(gebaseerd op 5 personen)