Ligging
Dit mooie huis ligt aan een fantastische rivier op een oude citrusplantage, Avocado Lodge op 5 minuten lopen van een strand waar schildpadden komen om hun eieren te leggen.
Het landgoed is een ecologisch paradijs met een restaurant (Riverside Café) waar heerlijke maaltijden van zelfverbouwde producten worden geserveerd.
U vindt hier allerlei fruitbomen: grapefruit, sinaasappel, citroen, mandarijnen, maar ook bananen, mango, avocado, papaja....

De oostkust is een ruige kust, minder toeristisch, maar daarom niet minder interessant. U kunt hier het Indianenreservaat in Cabrits bezoeken, schildpadden observeren op het strand van Rosalie en langs de White River wandelen tot aan de Victoria-watervallen of de Sari-Sari-watervallen.

Geniet van de natuur van Dominica: u bent hier omringd door watervallen en schitterende wandelroutes.

Accommodatie

Avocado Lodge bestaat uit een groot natuurstenen huis, verborgen gelegen aan de rivier in een fantastische tropische tuin.
Het huis bestaat uit twee tweepersoonskamers, een mooie badkamer, een grote woonkamer met 4 slaapplaatsen (kinderen) op de ruime banken en een volledig uitgeruste keuken.
Het ruime terras kan gezien worden als een extra kamer: u vindt hier een zithoek en een eethoek.

In de tuin kunt u ontspannen in een zithoek onder een strooien prieeltje. Dit is een fantastische plek, met veel charme, en ideaal als vertrekpunt om de oostkant van Dominica (de meest ruige kant) te verkennen. Er wordt gebruik gemaakt van zonne-energie en het hele project is gemaakt met respect voor de omgeving.

Op de eerste verdieping van het huis bevindt zich Vanil Vaness, een grote studio, mooi gedecoreerd, die apart te huur is voor 2 volwassenen en 2 kinderen.

Avocado Lodge

  Avocado LodgeAvocado Lodge

 

 

 

Avocado Lodge

 

NOMADEN-HOTEL
Locatie: La Plaine
Restaurant: Ja


Reserveren:
001 (767) 277-7852 (Dominica)
Naar contactformulier.


Faciliteiten:

  • Bar-restaurant waar maaltijden, gemaakt met produkten uit eigen tuin, geserveerd worden evenals lokale dranken
  • Natuurzwembad in de rivier Tibari
  • Ingrediënten voor een zelf te bereiden ontbijt worden geleverd.
  • Strand in de nabijheid. Zwemmen is hier gevaarlijk, maar het is een heerlijke plek om de zeeschildpadden te observeren.Avocado Lodge