Ligging
Op enkele kilometers van Portsmouth vindt u deze eco-lodge,Barbwire Lodge in een unieke omgeving, verborgen in de natuur en omringd door fruitbomen. Deze accommodatie grenst aan een riviertje en beschikt over een natuurlijk warmwaterbad. Een schitterende omgeving!


De lodge voorziet volledig in zijn eigen elektriciteitsvoorziening; de zonnepanelen produceren genoeg stroom om uw telefoon of tablet op te laden, de LED-verlichting werkt ook op zonne-energie en u krijgt een zaklamp mee. Ook is de lodge voorzien van WIFI.

 

Vanuit Barbwire Lodge kunt u gemakkelijk de noordkant van het eiland bezoeken: het universiteitsstadje Portsmouth, de Indian River, Fort Shirley en Fort Cabrits, Cold Soufrière, etc. Het Syndicate Forest met zijn waterval en wilde papegaaien ligt op 15 minuten.

 

Accommodatie:

De lodge bestaat uit een groot huis met een gezamenlijke ruimte en een groot terras waar de maaltijden worden geserveerd. Als u zelf wilt koken, kunt u gebruik maken van de keuken. De kamers bevinden zich in het huis en in de bungalows die rondom liggen. Er is gezamenlijk gebruik van de buitendouche en de buiten-wc.

 

Uw gastheer Spech is een gecertificeerd gids: hij kan u kan begeleiden op uw excursies, of u advies geven hierover.

 

Barbwire Lodge     Barbwire Lodge Barbwire Lodge

 

Barbwire Lodge

 

Locatie: Portsmouth
Aantal bungalows: 4
Restaurant: Maaltijden op aanvraag
Tarieven: Roots-formule

Reserveren:
001 (767) 277-7852 (Dominica)
Naar contactformulier. 

 

 

Faciliteiten:

  • Maaltijden op aanvraag
  • Gezamenlijke ruimte met bar


Barbwire Lodge