Ligging
Guest House Hibiscus Valley Inn ligt aan de oostkust vanHibiscus Valley Inn Dominica, op enkele kilometers van het dorpje Concord en op 10 minuten van het vliegveld van Melville Hall.
Dit mooie Guest House ligt aan de rand van het Carib Territory en is eigendom van een jonge Zweed. De ligging is zeer rustig, aan de rand van de rivier Pagua en aan de rand van het tropische woud.

 

Op vijf minuten rijden ligt één van de mooiste witte zandstranden van Dominica. Een oord om bij te komen en waar een overvloed van water en natuur is, waar u in een natuurlijk gevormd zwembad kunt zwemmen en waar de eigenaren zelfvoorzienend proberen te zijn. Ze verbouwen hun eigen groenten en fruit, dat ze in hun restaurant serveren.


Accommodatie:
De houten bungalows, gebouwd in de traditionele Dominicaanse stijl, zijn simpel en comfortabel. Ze bestaan uit 2 kamers, een badkamer met douche en wc, en een terras. Voor een warme douche is er een douchecabine beschikbaar.
Alle bedden zijn voorzien van klamboes en er zijn ventilatoren in de slaapkamers.
Tarief: 75 Euro per nacht. Onderdeel van Roots-formule.

De mooie individuele kamers liggen op de eerste verdieping van het woonhuis. De airconditioned kamers maken gezamenlijk gebruik van een groot terras en een woonkamer, en zijn voorzien van een king-size bed en een flatscreen tv.
Tarief: 120 Euro per nacht. Onderdeel van Nomaden-reizen (10 US$ toeslag per dag voor de airconditioning, ter plekke te voldoen).
 

Hibiscus Valley Inn         Hibiscus Valley Inn Hibiscus Valley Inn

 

Hibiscus Valley Inn

 

NOMADEN-HOTEL
Locatie: Concord
Aantal kamers: 6
Restaurant: Ja
Tarief: Vanaf 75 €/Nacht

Reserveren:
001 (767) 277-7852 (Dominica)
Naar contactformulier.


Faciliteiten:

  • Bar-Restaurant waar maaltijden (produkten uit eigen tuin) en lokale dranken worden geserveerd.
  • Natuurzwembad in de rivier Pagua.
  • Excursies, van enkele uren tot enkele dagen, waaronder: het beroemde Boiling Lake, de watervallen van Sari-Sari, of het indianenreservaat.
  • ‘River tuben’ op de rivier Pagua (25US$)
  • Guest House Hibiscus Valley Inn organiseert regelmatig Caribische dansavonden in samenwerking met omliggende dorpen.Hibiscus Valley Inn