Ligging

Mango Island Lodges houdt het midden tussen een hotel een een B&B: een persoonlijke service wordt gekoppeld aan de voordelen van een hotel.


Relax in de fantastische omgeving, ontspan u tussen de tropische bomen en geniet van het eindeloze uitzicht op de zee vanaf uw privé-terras.Mango Island Lodges
Het pittoreske strand van Méro met zwart zand en kokosbomen ligt op slechts 3 minuten rijden van Mango Island Lodges. Hier kunt u duiken, snorkelen, paddelen, surfen en lekker luieren. De uitrustingen kunt u rechtstreeks huren bij Mango.

 

De lodge beschikt over een oneindig zwembad, aan de rand van de Caribische Zee. Het is 11 bij 5 meter en heeft een relaxruimte: de ideale plek om te genieten van een cocktail en een bordje tapas, terwijl u geniet van de ondergaande zon.
Rond het zwembad kunt u ontspannen op de beschikbare ligbedden; badlakens worden ter beschikking gesteld.


Het restaurant bestaat uit een eetzaal en een terras waarbij u rondom uitzicht op het eiland en de Caribische Zee. Of het nu een menu met een thema is of een dagschotel: u ontdekt hier een Euro-Créoolse keuken, waar de Franse keuken wordt gemengd met lokale specerijen. Proef de ambiance van een Bedoeïnentent, een Japans theehuis of een Mexicaanse ranch.

Om de dag in sfeer te eindigen, kunt u kiezen uit meer dan 10 soorten rum, die door de eigenaresse zijn geselecteerd.

 

Accommodatie:

De decoratie van de kamers is een combinatie van steen, hout en moderne elementen. De Queen- of King-size bedden zijn uitgerust met muskietennetten. Ook voor de ramen zitten muskietennetten.

Alle kamers zijn voorzien van een wastafel, aparte toilet en een douche. Het water wordt opgewarmd door middel van zonnepanelen.
Elke kamer heeft zijn eigen overdekte terras, met uitzicht op het strand van Méro, en voorzien van tafel en stoelen.


In een aantal kamers is ruimte voor een extra bed voor een kind. Alle kamers zijn voorzien van een kluis.


Door de ligging waait er altijd een verkoelende wind, zodat de temperatuur op de kamers aangenaam blijft. Desondanks heeft elke kamer een plafondventilator.

 

Mango Island Lodges   Mango Island Lodges  Mango Island Lodges

 

Mango Island Lodges

 

NOMADEN-HOTEL
Locatie: St. Joseph
Aantal lodges: 3
Restaurant: Op aanvraag

Reserveren:
001 (767) 277-7852 (Dominica)
Naar contactformulier. 

 

Faciliteiten:

  • Restaurant met terras aan zee
  • Zwembad
  • Duik- en surfbenodigdheden
  • Wasservice op aanvraagWasservice op aanvraag