Ligging
Rachel's Retreat is een grote villa, gelegen aan de zee, Rachel's Retreatbuiten het dorp Salisbury, op 30 minuten rijden ten noorden van Roseau. Dit is een rustige, natuurlijke plek, waar u heerlijk kunt ontspannen.

De stranden van La Doudou en Mero Beach liggen vlakbij; hier kunt u heerlijk luieren. Voor de avonturiers is er het dal van de Layou River en het boomklimpark van Wacky Rollers in de buurt.

Portsmouth ligt op een half uur rijden; hier vindt u stranden, Fort Cabrits en de Indian River met zijn mangroves. Wanneer u in de buurt bent, is een bezoek aan het Foret Syndicate de moeite waard: tijdens uw wandeling kunt u papegaaien en andere dieren bewonderen in hun natuurlijke omgeving.


Accommodatie:
Deze ruime villa is zeer geschikt voor vriendengroepen of grote gezinnen. De decoratie is een beetje “kitsch”, maar het is zeer comfortabel. De villa bestaat uit een groot overdekt terras, een grote woon/eetkamer, drie tweepersoonskamers, een uitgeruste keuken en twee badkamers met toilet en bad.

Er zijn nog twee extra tweepersoonskamers met badkamer beschikbaar voor groepen tot 10 personen. Deze kamers kunnen ook individueel gehuurd worden als Roots- of Nomaden-accommodatie.

De villa is beschikbaar als Nomaden-accommodatie vanaf 4 personen en als Roots-accommodatie vanaf 6 personen.

De tweepersoonskamers met badkamer zijn beschikbaar binnen beide formules voor 1 of 2 personen.
 

       

 

Rachel's Retreat

 

NOMADEN-HOTEL
Locatie: Salisbury
Aantal kamers: 5
Restaurant: Nee
Tarief: Vanaf 105 €/Nacht

Reserveren:
001 (767) 277-7852 (Dominica)
Naar contactformulier. 

 

Rachel's Retreat