Dit gastenhuis ligt midden in Roseau, op 5 minuten lopen Symes Zee Roseauvan de aanlegplaats voor de Expresse des Iles en vlak bij winkels en restaurants. Het is een oud huis in Creoolse stijl, dat gerenoveerd is. De stijl is een beetje ouderwets, maar de kamers zijn schoon en de ontvangst is allerhartelijkst.

Voor de echte trekkers is dit hotel een goede keus voor de eerste of laatste nacht van het verblijf, afhankelijk van de vertrek- of aankomsttijden van uw boot. Wanneer u geen auto wilt huren, kunt u met de bus gaan: vlakbij het hotel bevindt zich de bushalte waar vandaan u het hele eiland kunt bereiken (dit is voor de echte avonturiers). U kunt echter ook op excursie gaan met een groep: er zijn meerdere gidsen die excursies organiseren op de dagen dat er cruiseschepen aanleggen.


Het hotel beschikt over een bar-restaurant waar u de Creoolse keuken kunt proeven.


Accommodatie:
Het hotel bestaat uit 20 kamers die over 3 verdiepingen zijn verdeeld. De kamers zijn eenvoudig en schoon en voorzien van een tweepersoonsbed. Een aantal kamers heeft airconditioning. Elke kamer heeft zijn eigen badkamer met warm water.
 

Symes Zee Roseau Symes Zee Roseau 

 

Symes Zee Roseau

 


Locatie: Roseau
Aantal kamers: 20
Restaurant: Ja
Tarief: Roots-formule

Reserveren:
001 (767) 277-7852 (Dominica)
Naar contactformulier.


Symes Zee Roseau