Ligging
Roxy's Mountain Lodge is in de jaren zestig gebouwd inRoxy's Mountain Lodge Laudat, een klein dorp gelegen op 7,5 kilometer van de hoofdstad Roseau, aan de voet van een vulkaan en bij de ingang van het Parc National.


Roxy's Mountain Lodge is een klein familiehotel dat bekend staat om haar kwaliteitsservice. In het hotel hangt een warme en sympathieke sfeer. U kunt er heerlijk ontspannen, terwijl u geniet van de rust van de tropische tuin en van de nabijheid van de natuurlijke warmwaterbronnen.

De ligging van het hotel maakt het voor de echte avonturier mogelijk om terug naar zijn wortels te gaan. Het is een ideaal uitgangspunt voor de ontdekking, met behulp van een ervaren gids, van de “Valley of Desolation” en van het Boiling Lake, het één na grootste heetwatermeer ter wereld. Een wandeling van 10 minuten brengt u naar Ti-Tou Gorge, een magische plek waar u een warme mineraalbron, maar ook het tintelende frisse water van de gorge vindt. Ervaren zwemmers die zich in de grot wagen, zullen beloond worden met het schitterende spektakel van een waterval in het midden van een weelderige vegetatie.


Accommodatie:
Roxy's Mountain Lodge bestaat uit 11 comfortabele kamers, ingericht in een bergstijl. Ze zijn voorzien van een- of tweepersoonsbedden, een badkamer met toilet en een privé-terras met hangmat vanaf waar u een mooi uitzicht heeft op de omringende begroeiing.
 

Roxy's Mountain Lodge       Roxy's Mountain Lodge Roxy's Mountain Lodge

 

Roxy's Mountain Lodge

 

NOMADEN-HOTEL
Locatie: Laudat
Aantal kamers: 11
Restaurant: Ja
Tarief: Vanaf 78 €/Nacht

Reserveren:
001 (767) 277-7852 (Dominica)
Naar contactformulier.


Faciliteiten:

  • Restaurant: Roxy's staat bekend om zijn heerlijke authentieke Creoolse keuken.
  • Bar
  • Persoonlijke services, zoals massages, excursies op het eiland, etc.
  • Op enkele meters: Gorges du Titou en vertrekpunt naar het Boiling Lake
  • Op enkele kilometers: Trafalgar Falls, Wotten Waven
Roxy's Mountain Lodge