Ligging
Sunset Bay Club Beach Resort is ideaal gelegen aan Sunset Bay Resorthet strand van Batalie in de gemeente Coulibistrie, aan de westkust van Dominica. U bent hier even ver van de hoofdstad Roseau als van Portsmouth, de tweede stad van het eiland, gelegen in het noorden. Naast het hotel ligt één van de mooiste stranden van Dominica, met fijn, grijs zand. Op de ligbedden onder de amandelbomen en kokospalmen kunt u heerlijk ontspannen.


Tijdens een wandeling door de tuin kunt u de flora van Dominica ontdekken, maar u kunt ook leguanen tegenkomen die zich opwarmen in de zon.

Het restaurant heeft 50 couverts en u kunt zowel binnen eten, als buiten op het terras in de schaduw van de amandelbomen.

In 2001 is het duikcentrum Seaside geopend. Dit centrum is uitgerust met twee 7-meter lange aluminium motorboten, die elk 10 duikers kunnen vervoeren.


Accommodatie:
Het hotel bestaat uit 12 kamers, verdeeld over vier bungalows. De bungalows bestaan uit 2 tweepersoonskamers en 1 gezinskamer. Verder is er nog een suite.

Alle kamers zijn plezierig ingericht, met alle nodige comfort: een elektrische plafondventilator met meerdere snelheden, horren voor alle ramen, bedden met kwaliteitsmatrassen, een kluis in de kamer (gratis bij de all-inclusive formule). De kamers zijn betegeld en voorzien van een badkamer met wastafel, douche en toilet. Verder heeft elke kamer een terras met tafel en stoelen. 

Sunset Bay Resort Sunset Bay Resort Sunset Bay Resort

 

Sunset Bay Resort


Locatie: Batalie
Aantal kamers: 12
Restaurant: Ja
Tarief: Vanaf 99 €/Nacht

Reserveren:
001 (767) 277-7852 (Dominica)
Naar contactformulier.


Faciliteiten:

  • Bar-restaurant dat het hele jaar geopend is
  • Strand met ligbedden
  • Zwembad
  • Wellness ruimte: 1 massagecabine, 1 finse sauna, 1 massage-jet in het zwembad, 1 solarium
  • Duikcentrum
Sunset Bay Resort