Ligging
Citrus Creek Plantation ligt langs de rivier Taberi Glamping en bestaat uit meerdere cottages en villa's, die verspreid liggen in een 10 hectare grote tropische citrusplantage. Het landgoed is een ecologisch paradijs met een restaurant (Riverside Café) waar heerlijke maaltijden van zelfverbouwde producten worden geserveerd.

Geniet van de rust en afgelegenheid, in combinatie met de gemakken van een gehucht.

De cottages en villa's variëren in afmeting van 40 M² tot 185 M², en van 1 tot 3 slaapkamers. Waar u ook overnacht, u beschikt altijd over een grote privé-tuin en iedereen kan genieten van de 10 hectare grote plantage met zijn honderden fruitbomen, biologische tuinbouw, meer, fauna .. en natuurlijk de rivier Taberi om te baden en om te ontspannen.

U heeft de keuze uit een luxe Zuid-Afrikaanse tent (Ambazam), een stenen huis dat rondom een boom gebouwd is (Banyan), een mooie stenen villa (Mango), een houten cottage in een tuin (Jasmin), en er komt nog meer.

De plantage ligt op 3 km ten noorden van het drop La Plaine, tegenover het strand Bout Sable, waar de zeeschildpadden elk jaar hun eieren leggen. Geniet van de natuur van Dominica: u bent hier omringd door watervallen en beroemde wandelroutes.

 

Citrus Creek Plantation

  Citrus Creek PlantationCitrus Creek Plantation

 

 

Citrus Creek Plantation

 

NOMADEN-HOTEL
Locatie: La Plaine
Restaurant: Ja


Reserveren:
001 (767) 277-7852 (Dominica)
Naar contactformulier.


Faciliteiten:

  • Bar-restaurant waar maaltijden, gemaakt met produkten uit eigen tuin, geserveerd worden evenals lokale dranken
  • Natuurzwembad in de rivier Tibari
  • Ingrediënten voor een zelf te bereiden ontbijt worden geleverd.
  • Strand in de nabijheid. Zwemmen is hier gevaarlijk, maar het is een heerlijke plek om de zeeschildpadden te observeren.Citrus Creek Plantation