Ligging
Citrus Creek Plantation ligt langs de rivier Taberi Glamping en bestaat uit meerdere cottages en villa's, die verspreid liggen in een 10 hectare grote tropische citrusplantage. Het landgoed is een ecologisch paradijs met een restaurant waar heerlijke maaltijden van zelfverbouwde producten worden geserveerd.

De plantage ligt op 3 km ten noorden van het drop La Plaine, tegenover het strand Bout Sable, waar de zeeschildpadden elk jaar hun eieren leggen.

De oostkust is een ruige kust, minder toeristisch, maar daarom niet minder interessant. U kunt hier het Indianenreservaat in Cabrits bezoeken, schildpadden observeren op het strand van Rosalie, langs de White River wandelen tot aan de Victoria watervallen of de Sari-Sariwatervallen.

Geniet van de natuur van Dominica: u bent hier omringd door watervallen en beroemde wandelroutes.

 

Accommodatie:

Een unieke, exotische ervaring! Dit is echt “Glamping”: u overnacht in een Zuid-Afrikaanse Safaritent van 50 m2 op een houten vlonder van 100 m2 met uitzicht op de rivier Tibari met zijn natuurlijke baden.

Onder 3 lagen tentdoek bevindt zich een queen-size hemelbed, een eethoek met nog twee slaapplaatsen, een badkamer, keukenhoek en een groot schaduwrijk terras met uitzicht op de rivier. De douche is “verstopt” tussen de wortelen van een grote amandelboom (Zaman) die aan de rand van de rivier staat. Er wordt gebruik gemaakt van zonne-energie en de volledige bouw is gedaan met respect voor de natuur.

Accommodatie binnen het Nomaden-programma – minimaal 2 nachten

Glamping

  GlampingGlamping

 

 

Glamping

 

NOMADEN-HOTEL
Locatie: La Plaine
Aantal kamers: 1
Restaurant: Ja
Tarief: Vanaf 80 €/Nacht
Minimaal 2 nachten


Reserveren:
001 (767) 277-7852 (Dominica)
Naar contactformulier.


Faciliteiten:

  • Bar-restaurant waar maaltijden, gemaakt met produkten uit eigen tuin, geserveerd worden evenals lokale dranken
  • Natuurzwembad in de rivier Tibari
  • Ingrediënten voor een zelf te bereiden ontbijt worden geleverd.
  • Strand in de nabijheid. Zwemmen is hier gevaarlijk, maar het is een heerlijke plek om de zeeschildpadden te observeren.Glamping