Ligging

Chez Ophelia ligt in Copt Hall Estate in het dal van Chez OpheliaRoseau, dichtbij de belangrijkste toeristische attracties in het zuiden van Dominica, zoals de tweelingwatervallen van Trafalgar.
Chez Ophelia ligt op 5 minuten rijden van het centrum van Roseau, de hoofdstad, op 15 minuten van de haven en op 20 minuten van het vliegveld.

Het hotel heeft een restaurant waar de Creoolse keuken wordt geserveerd.

Een stukje geschiedenis: Ophelia is de Grande Dame van de Caribische muziek. Ophelia is een kosmopolitische vrouw, een kind van de Caraïben, die perfect Engels, Nederlands, Frans en Creools spreekt. Alhoewel haar cd's een groot succes zijn straalt ze pas echt als ze op het podium staat: voor duizenden toeschouwers komt haar zangtalent pas echt tot zijn recht.


Accommodatie:

Chez Ophelia bestaat uit vijf bungalows die in de traditionele Dominicaanse stijl zijn gebouwd. Elke bungalow is verdeeld in twee appartementen. In totaal zijn er tien appartementen die zijn uitgerust met één tweepersoonsbed, kitchenette, fauteuils, stoelen, twee eenpersoonsbedden, etc.
De appartement zijn voorzien van eigen badkamer met warm water, douche en toilet. Verder heeft elk appartement zijn eigen veranda waar van de omgeving genoten kan worden.
In elk appartement is een telefoon.
 

Chez Ophelia         Chez Ophelia Chez Ophelia

 

Chez Ophelia

 

NOMADEN-HOTEL
Locatie: Copt Hall
Aantal appartementen: 10
Restaurant: Ja
Tarief: Vanaf 69 €/Nacht

Reserveren:
001 (767) 277-7852 (Dominica)
Naar contactformulier.


Faciliteiten:

  • Restaurant met lokale specialiteiten
  • De rivier Roseau op 5 minuten
  • Vlakbij liggen de Trafalgar Falls, Gorges du Titou, Boiling Lake
Chez Ophelia