Ligging
La Bou Cottage is de ideale plek om uit te rusten en weer op te laden: een stukje La Bou Cottagesparadijs, verborgen in de natuur. Alles is er hier op gericht om u tot rust te laten komen.

 

Voor de cottages zijn alleen lokale materialen gebruikt, die op een originele en verrassende manier zijn toegepast. De decoratie pas perfect bij deze accommodatie: het huis van een artiest.

 

Deze ecolodge produceert al zijn elektriciteit zelf met behulp van zonnepanelen. Het regenwater wordt opgevangen, zodat ook de watervoorziening onafhankelijk is.
De cottages worden verlicht met behulp van LED-lampen en u vindt er 220V stopcontacten voor het opladen van uw telefoon.

 

Dit is een fantastische manier om in harmonie met de natuur te leven, zonder aan comfort in te leveren.

 

De gezamenlijke badkamer voor de 2 cottages bevindt zich buiten de hoofdcottage. Alles wordt eraan gedaan om uw privacy hier te beschermen (tot aan uw schouders!), maar sommige mensen kunnen zich een beetje ongemakkelijk voelen met deze buitendouche. In dit geval, geniet van het uitzicht op de bergen en van een moment van rust.

 

De tuin staat vol met fruitbomen, waarvan u kunt genieten, afhankelijk van het seizoen. De open hut is de ideale plek om samen te komen rond een houtvuurtje en om te genieten van een Kubuli (lokaal bier). U vindt er hangmatten en ligbedden.

 

La Bou Cottages ligt op 12 km van Roseau, de hoofdstad van Dominica. Internationaal vliegveld Melville Hall lig op 59 km.

 

 

Accommodatie:

Bird House Cottage (2 pers)
Deze kleine cottage is een echt liefdesnestje! Volledig open naar de tuin en naar de bergen. U kunt gebruik maken van de BBQ in de open hut. De gezamenlijk buitenbadkamer vindt u bij Sisserou Cottage.

 

Sisserou Cottage (3-4 pers)
Deze cottage is voorzien van een tweepersoonsslaapkamer en een tweepersoonsbed op de vide. De woonkamer is uitgerust met een landelijke keuken. De badkamer bevindt zich buiten.

 

La Bou Cottages     La Bou Cottages La Bou Cottages

 

La Bou Cottages

 

NOMADEN-HOTEL
Locatie: Soufrière
Aantal cottages: 2
Restaurant: Nee


Reserveren:
001 (767) 277-7852 (Dominica)
Naar contactformulier. 

 

 

Faciliteiten:

  • Snorkelen
  • Duiken