Ligging
Dit mooie huis, verdeeld over 2 verdiepingen, met een privé-zwembad, bestaat uit meerdere appartementen. Sibouly Valley ligt midden in het tropische woud, Sibouly Valley Studioop 500 meter hemelsbreed van de zee, op 10 minuten rijden van Roseau, en op 5 minuten lopen van het dorpje Pointe Michel, waar u winkeltjes vindt en restaurantjes waar u de lokale keuken kunt proeven.

Hier bent u in een tropische wereld met zijn vogels en schitterende begroeiing. In de tuin staan fruitbomen, en typisch Dominicaanse planten en bloemen. Er is een zwembad op zoutbasis en vele hoekjes waar u in alle rust kunt genieten of afkoelen.

Sibouly Cottage is het ideale vertrekpunt om het zuiden en het binnenland van het eiland te bezoeken, evenals het Roseau-dal. En voor zeeliefhebbers: we zitten vlakbij het strand van Champagne, er zijn duikcentra in de buurt en u kunt hier vandaan walvissen gaan spotten.

Accommodatie:
De studio is ruim en geschikt voor 2 personen. Sibouly CottageU heeft de beschikking over een mooie woonruimte met terras, dat uitkijkt op de tuin en het zwembad. Er is een keukenhoek, badkamer en toilet.
Er is een tweepersoonsbed en een bedbank (voor kind of volwassenen), wat het appartement geschikt maakt voor 3 personen.
Voor alle ramen zitten mustieknetten.

Het grote overdekte terras kan gezien worden als een extra woonruimte waar u kunt lezen, eten, of gewoon lekker luieren.

 

 

 Sibouly Valley Studio  Sibouly Valley Studio  Sibouly Valley Studio

 

Sibouly Valley Studio

NOMADEN
Locatie: Pointe Michel
Aantal kamers: 1
Restaurant: Nee


Reserveren:
001 (767) 277-7852 (Dominica)
Naar contactformulier.


Faciliteiten:

  • Uitgeruste keuken
  • Groot terras met zeezicht
  • Zwembad op zoutbasis
  • Bar

Sibouly Valley Studio