Ligging
Deze kleine eco-lodge ligt in een schitterende omgeving inMermaid's Secrets de buurt van het dorp Rosalie, met zijn beschermde strand waar schildpadden hun eieren komen leggen.

De oostkust van Dominica is wilder en minder toeristisch dan de westkust, maar er valt genoeg te zien en te doen: Emerald Pool, Victoria Falls, Sari-sari Falls, en het reservaat van de Kalinagos-indianen.

Mermaid's Secrets ligt aan de rand van een mooi riviertje, waar u kunt zwemmen in een fris en helder natuurzwembad. Het bar-restaurant steekt uit boven de rivier. Wij adviseren om minstens 2 nachten te blijven, zodat u genoeg tijd hebt om de omgeving kunt verkennen en te genieten van deze accommodatie.


Accommodatie:
Carib Cottage
Deze mooie studio bevat een tweepersoonsbed, een badkamer, uitgeruste keukenhoek, eethoek, terras en privé-tuin.

Carnival Cottage
Deze cottage bestaat uit een tweepersoonskamer, een badkamer, eethoek met slaapruimte voor een persoon, uitgeruste keukenhoek, eethoek, terras en privé-tuin.

Mongoolse Yurt
Een unieke ervaring! Overnacht in een echte yurt in het hart van het tropische woud. De tent is erg ruim, goed geventileerd en leuk ingericht. Er staan een tweepersoonsbed en twee eenpersoonsbedden. De badkamer en de keuken bevinden zich in een aparte bungalow apart van de yurt.


 

Mermaid's Secrets     Mermaid's Secrets Mermaid's Secrets

 

Mermaid's Secrets

 

NOMADEN-HOTEL
Locatie: Rosalie
Aantal kamers: 3
Restaurant: Ja
Tarief: Vanaf 95 €/Nacht

Reserveren:
001 (767) 277-7852 (Dominica)
Naar contactformulier. 

 

 Mermaid's Secrets