Ligging
Petit Paradis ligt in het dorpje Wotten Waven, op 15 Petit Paradisminuten van Roseau. Wotten Waven staat bekend om zijn zwavelrijke en mineraalhoudende water dat goed is voor de huid en voor de gezondheid.
Op enkele meters van het hotel liggen Screw’s Spa, Ti Coin Glo en Shangri-La Resort waar u terecht kunt voor huidverzorging, warmwaterbaden, modderbaden, massages…


Accommodatie:
U vindt hier accommodatie voor alle smaken en alle budgetten. Dit kleine pretentieloze bedrijf met charme wordt gerund door Joan, een allerhartelijkste Dominicaanse. De kamers zijn schoon en met smaak ingericht.
Er is geen restaurant, maar u kunt in het restaurant van Tia’s Bamboo Cottages eten. Dit restaurant ligt om 500 meter en Joan werkt hier. Bij Tia kunt u ook genieten van de warmwaterbaden en van de Rivier.


Pommerack en Tangerine zijn twee mooie kamers met tweepersoons-bedden, privé-badkamers en een balkon met zicht op de bergen. Deze kamers hebben een tussendeur en kunnen een familie herbergen.
Tarief: 65 Euro/nacht.


Honey Moon Room, of de bruidssuite, is een ruimere kamer met een tweepersoonsbed, een privé-badkamer, een keukenhoek en een terras.
Tarief: 75 Euro/nacht.


Bamboo Private Moments is een bamboe-cottage met 2 tweepersoonskamer, een eenpersoonskamer en een keuken/eetkamer met een deur naar buiten. De douchecel is een kleine cottage naast de slaapcottage. Erg rustiek, maar erg leuk voor een gezin.
Tarief:  75 Euro/nacht (5 pers)


Kamers voor trekkers. Voor de kleine budgetten heeft Le Petit Paradis 3 kamers beschikbaar met gezamenlijke keuken en badkamer.
Tarief: 45 Euro per nacht voor een tweepersoonskamer.


 

 

Petit Paradis       Petit Paradis Petit Paradis

 

Petit Paradis

 

NOMADEN-HOTEL
Locatie: Wotten Waven
Aantal kamers: 10
Restaurant: op 500 meter
Tarief: Vanaf 45 €/Nacht

Reserveren:
001 (767) 277-7852 (Dominica)
Naar contactformulier.


Faciliteiten:
  • Ontbijt
  • Restaurant op aanvraagPetit Paradis