Ligging
Dit mooie huis, verdeeld over 2 verdiepingen, met een privé-zwembad, bestaat uit meerdere appartementen, waaronder een tweepersoonsappartement. Sibouly Valley ligt midden in het tropische woud, Sibouly Valley Studioop 500 meter hemelsbreed van de zee, op 10 minuten rijden van Roseau, en op 5 minuten lopen van het dorpje Pointe Michel, waar u winkeltjes vindt en restaurantjes waar u de lokale keuken kunt proeven.

Hier bent u in een tropische wereld met zijn vogels en schitterende begroeiing. In de tuin staan fruitbomen, en typisch Dominicaanse planten en bloemen. Er is een zwembad op zoutbasis en vele hoekjes waar u in alle rust kunt genieten of afkoelen.

Sibouly Cottage is het ideale vertrekpunt om het zuiden en het binnenland van het eiland te bezoeken, evenals het Roseau-dal. En voor zeeliefhebbers: we zitten vlakbij het strand van Champagne, er zijn duikcentra in de buurt en u kunt hier vandaan walvissen gaan spotten.

Accommodatie:
De studio is ruim en geschikt voor 2 personen. Het appartement is geschikt voor 2-3 personen en voor de allerkleinsten is er desgewenst een kinderbedje beschikbaar.

U heeft toegang tot het appartement via de aangename veranda, waar u een grote “picknicktafel” vindt.
Verder bestaat het appartement uit een grote woonruimte met een keukenhoek, een slaapkamer met een tweepersoonsbed met aangrenzende doucheruimte, en een toilet.
In de woonkamer bevindt zich een slaapbank (voor een kind of volwassenen), wat het appartement geschikt maakt voor 3 personen. Voor alle ramen zitten mustieknetten.

De grote overdekte veranda kan gezien worden als een extra woonruimte waar u kunt lezen, eten, of gewoon lekker luieren. Hier vandaan loopt u zo de tuin in, of, nog een paar meter verder, naar het zwembad. U heeft zicht op de zee in de verte.

 

 

 Sibouly Valley Appartement  Sibouly Valley Appartement  Sibouly Valley Appartement

 

Sibouly Valley Appartement

NOMADEN
Locatie: Pointe Michel
Aantal kamers: 1
Restaurant: Nee


Reserveren:
001 (767) 277-7852 (Dominica)
Naar contactformulier.


Faciliteiten:

  • Uitgeruste keuken
  • Grote veranda
  • Zwembad op zoutbasis
  • Bar

Sibouly Valley Appartement