Ligging
Zion Valley ligt dicht bij het dorp Delices in de zuidoostkant van Dominica,Zion Valley temidden van een weelderige natuur. De White River stroomt langs het landgoed en voorziet de woningen van drinkwater.

 

U kunt een onvergetelijke wandeling maken naar de magnifieke Victoria watervallen, die zich in de buurt bevinden.

 

De eigenaren zijn een zeer sympathieke Rasta-familie, die al generaties lang op dezelfde manier als hun voorouders leven, in complete harmonie met de natuur. De patriarch, Moise James, is een vermaard kruidkundige en auteur van het boek “Zion Valley – Herbal Medicine”. Hij zal u zijn tuin laten zien en zijn kennis met u delen. Zijn partner Ingmari verzorgt yogasessies en massages.

 

Op deze typische Roots en zeer “Rasta” plek zult u compleet in de Rasta-cultuur en de omringende natuur worden ondergedompeld. U zult leren om een kalebas te maken, koffiebonen uit de tuin te branden, suikerrietsap maken, etc.
In het Rastarant worden maaltijden geserveerd met fruit en groente uit eigen tuin, geprepareerd op een houtvuur en geserveerd in een kalebas.


Accommodatie:

Er zijn 3 tweepersoonskamers op de eerste verdieping bij Junior, de zoon van Moise. De kamers zijn eenvoudig en schoon en hebben grote ramen met zicht op het woud, zover u kunt kijken. De badkamer is basic en wordt gedeeld met de andere kamers. U vindt er een douche, een toilet en een wastafel. Maar u kunt natuurlijk ook, net als de eigenaren, een bad nemen in de rivier.

 

Zion Valley   Zion Valley  Zion Valley

Zion Valley

 

Locatie: Delices
Aantal kamers: 3
Restaurant: Ja
Tarieven: Roots-formule


Reserveren:
001 (767) 277-7852 (Dominica)
Naar contactformulier. 

 

 

Faciliteiten:

  • Restaurant
  • Rivier
  • Wandelpaden


Zion Valley